راهنمای خرید انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان

انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

تدبیر: کپسول آتش نشانی برای بیمارستان، باید بتواند انواع گروه‌های آتش را خاموش کند. از این رو اگر قصد دارید تا از یک خاموش کننده قوی و کاملا غیرسمی استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما کپسول آتش نشانی بیوورسال است. اما در ادامه قصد داریم علل آتش سوزی در بیمارستان را باهم بررسی کرده و انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان را به شما معرفی کنیم. با راهنمای کامل خرید کپسول آتش نشانی برای بیمارستان با ما همراه باشید.

اهمیت کپسول آتش‌نشانی در بیمارستان

اهمیت کپسول آتش نشانی در بیمارستان

تمام بیمارستان‌ها به حفاظت در برابر آتش نیاز دارند. در واقع بیمارستان‌ها یکی از رایج‌ترین مکان‌ها برای وقوع آتش‌سوزی هستند. بنابر آمار، آتش‌سوزی‌ها در بیمارستان‌ها حدود ۹ درصد از کل آتش‌سوزی‌های گزارش شده در سال را تشکیل می‌دهند. این آتش‌سوزی‌ها می‌توانند باعث آسیب جدی و حتی تلفات جانی شوند. البته باید گفت آتش‌سوزی در بیمارستان‌ها پدیده جدیدی نیست. این خطر از بدو تاسیس مراقبت‌های بهداشتی وجود داشته‌اند و منجر به خسارات جانی و مالی شده‌اند.

علل آتش سوزی در بیمارستان

علل آتش سوزی در بیمارستان

آتش‌سوزی در محیط بیمارستان می‌تواند از منابع مختلفی مانند تجهیزات مولد گرما، انبار ذخیره مواد شیمیایی قابل اشتعال و سیم‌کشی نادرست برق سرچشمه بگیرد. هشت عامل اصلی برای آتش‌سوزی بیمارستان‌ها وجود دارند که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

آتش سوزی تجهیزات الکتریکی در بیمارستان

شایع‌ترین علت آتش‌سوزی بیمارستان‌ها، تجهیزات الکتریکی است. برای جلوگیری از این نوع آتش‌سوزی، بیمارستان‌ها باید برخی از دستورالعمل‌های ایمنی اولیه را رعایت کنند. تمام تجهیزات الکتریکی باید به طور منظم نگهداری و بررسی شوند. پریزها و کابل‌هایی که بیش از حد مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توانند باعث بروز آتش‌سوزی شوند. به همین دلیل بهتر اس بیمارستان‌ها از کپسول‌های آتش‌نشانی که قادر به اطفای حریق ناشی از برق باشد، مجهز باشند.

آتش‌سوزی در آشپزخانه بیمارستان

روغن آشپزی، وسایل برقی و شعله‌های آتش همه منابع بالقوه اشتعال هستند. در یکی از بیمارستان‌های آمریکا، یک آتش سوزی رخ داد که باعث خسارت ۱۱ میلیون دلاری و تعطیلی این مرکز برای بیش از دو ماه شد. منشا این آتش‌سوزی، یک دستگاه توستر برقی در آشپزخانه بود. با اینکه به کسی آسیب نرسید، اما خسارات ناشی از آتش‌سوزی بسیار زیاد بود.

برای جلوگیری از آتش‌سوزی در آشپزخانه بیمارستان، افراد باید مراقب وسایل برقی باشند و هرگز آنها را بدون مراقبت رها نکنند. در صورت استفاده از روغن آشپزی، باید آنها را به درستی دور ریخت تا تجمع نکنند و باعث آتش‌سوزی نشوند. در کنار این موارد، استفاده از یکی از انواع کپسول آتش نشانی مورد استفاده در بیمارستان می‌تواند در چنین مواقعی نقش موثر ایفا کند.

بیشتر بخوانید: انواع کپسول آتش نشانی

آتش سوزی در اثر استعمال دخانیات

سیگار نیز یکی دیگر از دلایل آتش‌سوزی در بیمارستان‌ها است. با اینکه استعمال دخانیات در مراکز بهداشتی ممنوع است، اما افراد ممکن است مخفیانه سیگار بکشند، یا اگر هم در فضای باز سیگار بکشند، ممکن است سیگار خود را به درستی خاموش نکنند. این در حالی است که آتش‌سوزی ناشی سیگار در بیمارستان‌ها می‌تواند تا حد زیادی خطرناک باشد؛ زیرا ساکنین بیمارستان را بیماران تشکیل می‌دهند و ممکن است امکان تخلیه سریع آنها وجود نداشته باشد.

علاوه بر این، به دلیل وجود مواد قابل اشتعال فراوان در بیمارستان، آتش ناشی از سیگار می‌تواند به سرعت گسترش پیدا کند. یکی از راه‌های مقابله با حریق ناشی از سیگار، استفاده از انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان است.

آتش سوزی تجهیزات پزشکی تخصصی

در سال‌های اخیر، تعداد فزاینده‌ای از آتش‌سوزی‌های بیمارستانی ناشی از تجهیزات پزشکی تخصصی گزارش شده‌اند. لیزرها و ابزارهای جراحی الکتریکی به دلیل توان خروجی انرژی بالا، منبع اشتعال هستند. مخازن اکسیژن، لباس‌های جراحی و مایعات استریل‌کننده قابل اشتعال نیز در این نوع آتش‌سوزی‌ها تا حد زیادی دخیل هستند.

بدین ترتیب، کارکنان بیمارستان باید از خطرات احتمالی آتش‌سوزی ناشی از این نوع تجهیزات آگاه باشند و اقدامات احتیاطی را برای جلوگیری از آنها انجام دهند. لیزرها و ابزارهای جراحی الکتریکی باید در مناطقی با تهویه مناسب و دور از مخازن اکسیژن، لباس‌های جراحی و مایعات قابل اشتعال استفاده شوند.

در صورت وقوع آتش‌سوزی، کارکنان بیمارستان باید از رویه‌های ایمنی آتش نشانی تعیین‌شده پیروی کنند و بلافاصله منطقه را تخلیه و با آتش نشانی تماس بگیرند. تا زمان رسیدن نیروهای آتش نشانی، می‌توان با استفاده از یکی از انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان، از گسترش یافتن آن جلوگیری کرد.

آتش گرفتن ضدعفونی‌کننده‌ها در بیمارستان

معمولا یکی از راه‌های جلوگیری از گسترش عفونت در بیمارستان‌ها، استفاده از مایع ضدعفونی‌کننده مبتنی بر الکل است. با این حال، این محصولات می‌توانند بسیار قابل اشتعال باشند و باید حداقل دو متر به دور از هرگونه منبع احتراق احتمالی نگهداری شوند. در سال‌های اخیر، آتش‌سوزی‌های بیمارستانی به دلیل نگهداری یا استفاده نادرست از مایع ضدعفونی‌کننده دست رخ داده‌اند که منجر به خسارات قابل توجه و حتی تلفات جانی شده‌اند.

برای جلوگیری از وقوع چنین فجایعی، بسیار مهم است که همه کارکنان به درستی در زمینه نگهداری و استفاده ایمن از ضدعفونی‌کننده‌های دست آموزش ببینند. علاوه بر این، بسیار به جا است که در چنین مراکزی، از یکی از انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان استفاده شود تا در صورت بروز این نوع آتش‌سوزی، به سرعت بتوان با آن مقابله کرد و راه پیشروی آن را بست.

آتش سوزی سیلندرهای گاز در بیمارستان

بنابر گزارش‌ها، آتش‌سوزی بیمارستان‌ها بیشتر از هر عامل دیگری توسط سیلندرهای گاز و اکسیژن پزشکی ایجاد می‌شود. به‌طور دقیق‌تر، در طی یک دوره پنج ساله، سیلندرهای گاز و اکسیژن پزشکی باعث بروز تقریبا ۲۵ درصد از آتش‌سوزی‌های بیمارستانی بودند.

برای جلوگیری از این آتش‌سوزی‌ها، مهم است که اطمینان حاصل شود که تمام سیلندرهای گاز و اکسیژن پزشکی به درستی ذخیره و ایمن شده‌اند. همچنین لازم است در کنار این تجهیزات حساس، از یکی از انواع کپسول آتش‌نشانی در بیمارستان استفاده شود تا در صورت وقوع آتش، دسترسی فوری به عامل خاموش‌کننده فراهم باشد.

انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان

انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان

با توجه به آنکه هر یک از انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد، قبل از تصمیم به خرید و انتخاب کپسول آتش نشانی، بهتر است از نوع عملکرد و ویژگی‌های آن آگاهی داشته باشیم. هر یک از این کپسول‌ها برای محیط‌های مخصوصی مناسب است که در ادامه آنها را توضیح می‌دهیم.

بیوورسال، کپسول آتش نشانی مناسب برای بیمارستان

کپسول آتش نشانی بیوورسال بهترین کپسول آتش نشانی در بیمارستان است. این کپسول با قابلیت محدودسازی هیدروکربن‌ها، آتش را به گونه‌ای خاموش می‌کند که در حین کار و پس از آن، منطقه خاموش‌شده امکان احتراق مجدد را نخواهد داشت. بیوورسال قابلیت عملیاتی گسترده‌ای دارد و برای مهار انواع آتش می‌تواند موثر واقع شود.

گفتنی است بیوورسال ماده‌ای سازگار با محیط زیست است و برای انسان نیز کاملا غیرسمی می‌باشد. همچنین، این ماده زیستگاه گیاهان، حیوانات و میکروارگانیسم‌های زنده در طبیعت را حفظ می‌کند. از سوی دیگر، کپسول آتش نشانی بیوورسال مانع از خوردگی و آسیب رسیدن به تجهیزات در بیمارستان می‌شود. این تجهیز اطفای حریق، از آتش گرفتن گازهای مشتعل‌‌نشده در آتش‌سوزی‌های بزرگ جلوگیری می‌کند و ایمنی و سلامت آتش‌نشانان را نیز به همراه دارد.

کپسول آتش نشانی پودر و گاز برای بیمارستان

کپسول آتش نشانی پودر و گاز از پرکاربرد‌ترین کپسول‌هایی است که در مکان‌های گوناگون مثل مراکز اداری، تجاری و بیمارستان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کپسول حاوی ترکیب پودر و گاز شیمیایی خشک می‌باشد که با توجه به برچسب نصب‌شده روی کپسول، می‌توان به نوع پودر خاموش‌کننده و اطلاعات کپسول پی برد.

از این نوع کپسول آتش نشانی برای مهار آتش ناشی از مواد قابل‌اشتعال همچون چوب، کاغذ، الیاف، منسوجات، و همینطور آتش‌سوزی ناشی از مایعات قابل‌اشتعال مثل روغن و همچنین برای آتش‌سوزی وسایل برقی استفاده می‌شود. باید درنظر داشت با اینکه از این کپسول آتش نشانی در بیمارستان نیز استفاده می‌شود، اما تا حد امکان، نباید از آن برای محافظت از دستگاه‌های گران‌قیمت آزمایشگاهی و بیمارستانی استفاده کرد.

کپسول آتش نشانی co2 برای بیمارستان

یکی دیگر از انواع کپسول آتش نشانی بیمارستان، می‌توان به کپسول آتش نشانی دی اکسید کربن اشاره کرد. کپسول آتش نشانی دی اکسید کربن قابل‌حمل و حاوی گاز دی اکسید کربن می‌باشد. در واقع در هنگام بروز آتش‌سوزی، این کپسول اکسیژن موجود در آتش را خنثی می‌کند و مانع از گسترش یافتن آن می‌شود. این نوع کپسول آتش نشانی برای مهار حریق ناشی از مایعات قابل‌اشتعال مانند روغن مورد استفاده در آشپزخانه بیمارستان بسیار موثر است.

کپسول آتش نشانی آب و گاز در بیمارستان

کپسول آتش نشانی آب و گاز بیشتر در اماکنی به کار می‌رود که در آنها کارتن، کاغذ، و مقوا استفاده می‌شود. از کپسول آتش نشانی آب و گاز برای مهار آتش‌های کوچک در بیمارستان استفاده می‌شود و می‌تواند از گسترش و شعله‌ور شدن بیشتر آتش جلوگیری کند. همچنین این نوع کپسول آتش نشانی می‌تواند مانع از آتش‌سوزی‌های غیرقابل‌کنترل در بیمارستان شود.

کپسول آتش نشانی آب و گاز قابل‌حمل است. این نوع خاموش‌کننده از ساده‌ترین انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان به‌شمار می‌رود و ظرفیت آن بین شش تا پنجاه لیتر است. اگر به دنبال تهیه انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان هستید، باید به برچسب نصب‌شده روی کپسول که نشان‌دهنده مقدار، نوع کپسول، سال تولید، جزئیات تولید و دستورالعمل استفاده است، به طور کامل توجه کنید.

خرید بیوورسال از نمایندگی انحصاری در ایران

گروه تولیدی و صنعتی تدبیر نماینده انحصاری کپسول‌های آتش‌نشانی بیوورسال در ایران است. ما با درک عوامل آتش‌سوزی در مراکز درمانی، بهترین انواع کپسول آتش نشانی در بیمارستان را با قیمت رقابتی به شما عرضه می‌کنیم. برای ایمن‌سازی مجموعه بیمارستانی خود و تجهیز آن با کپسول آتش نشانی بیوورسال، با کارشناسان ما در گروه تولیدی صنعتی تدبیر تماس بگیرید.

سوالات متداول انواع کپسول آتش نشانی بیمارستان

کدام کپسول آتش نشانی مناسب بیمارستان است؟

کپسول آتش نشانی بیوورسال، حاوی قوی‌ترین ماده اطفایی دنیا، برای استفاده در بیمارستان‌ها مناسب است.

کپسول آتش نشانی بیمارستان باید چگونه باشد؟

کپسول آتش نشانی مناسب بیمارستان باید بتواند تمامی گروه‌های آتش را خاموش کنند. تنها کپسولی که این ویژگی را دارد، کپسول بیوورسال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گروه تولیدی و صنعتی تدبیر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید…