خدمات سرویس و شارژ | تعمیر تجهیزات، شارژ کپسول و بازرسی دوره ای شرکت تدبیر

شارژ کپسول آتش نشانی تدبیر

ایمنی در برابر آتش سوزی، شامل مراحل مختلفی است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها، سرویس و شارژ کپسول آتش نشانی عنوان شده است. کپسول‌های آتش نشانی، به مرور زمان و پس از استفاده متعدد، نیازمند سرویس و شارژ می‌شوند و در صورتی که شارژ کپسول آتش نشانی در زمان مناسب انجام نشود، ممکن است در هنگام وقوع آتش سوزی، کپسول به درستی عمل نکرده و تبعات  ناشی از حادثه، جان افراد حاضر در صحنه را به خطر بیندازد. اما سوال اصلی این است که چه زمانی کپسول خود را شارژ کنیم؟

شارژ انواع کپسول های آتش نشانی

همانطور که می‌دانید، کپسول‌های آتش نشانی انواع مختلفی دارند و شارژ کپسول‌های آتش نشانی متفاوت، به روش‌های مختلفی انجام می‌گیرد. به عبارتی، شارژ کپسول آتش نشانی نیاز به تجربه و تخصص در این حوزه دارد و بایستی این کار را به شرکت‌های معتبر و مورد تایید سازمان آتش نشانی بسپارید.

معرفی کارگاه شارژ کپسول آتش نشانی تدبیر

گروه تولیدی صنعتی تدبیر، با بیش از دو دهه سابقه در زمینه تولید و واردات تجهیزات ایمنی و آتش نشانی، کارگاه تخصصی شارژ کپسول آتش نشانی را در شهر تبریز راه اندازی کرده است. کارگاه شارژ کپسول آتش نشانی تدبیر، یکی از ۳ کارگاه مجاز در وندورلیست سازمان آتش نشانی آذربایجان شرقی است؛ همچنین کارگاه شارژ تدبیر، اولین کارگاه شارژ ایرانی است که خود تولید کننده مواد اطفا حریق باکیفیت است.

شارژ کپسول بیوورسال در ایران

تدبیر، نماینده انحصاری محصولات بیوورسال در ایران است و برند بیوورسال را برای اولین بار به ایران وارد کرده است. از آنجایی که واردات مواد فوم بیوورسال در انحصار مجموعه تدبیر می‌باشد، بنابراین کارگاه تدبیر، تنها مرکز شارژ کپسول بیوورسال در ایران است.

چرا کپسول آتش نشانی به شارژ مجدد نیاز دارد ؟

کپسول‌های آتش‌نشانی دارای مواد اطفایی متفاوتی هستند. این مواد ممکن است از انواع پودری، فوم، گاز یا مایع باشند. اما نکته مهم در این زمینه، این است که عامل راندمان مناسب این کپسول‌ها فشار درون مخزن است. فشار کافی باعث می‌شود کپسول‌های آتش‌نشانی بتوانند مواد اطفایی را بین ۲ تا ۷ متر به سمت آتش پرتاب کنند. این فشار عموما چیزی در حدود ۷ ای تی ام یا ۱۰۰ پی اس آی در نظر گرفته می‌شود.

مراحل تست شارژ کپسول آتش نشانی

کپسول‌های آتش‌نشانی یکی از پرکاربردترین تجهیزات اطفا حریق هستند. از این تجهیزات می‌توان در تمامی محیط‌های داخلی و بیرونی ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری، محوطه‌های صنعتی، انبارها و حتی در داخل کشتی‌ها، واگن‌های قطار و مترو و خودروها استفاده کرد. کارایی این کپسول‌ها اما بستگی بهره‌مندی از خدمات سرویس و شارژ دارد. در ادامه با مراحل بازرسی دوره‌ای این تجهیزات اطفا حریق آشنا می‌شویم:

    • اولین مرحله : ارزیابی ظاهری و اطمینان سلامتی مخزن، شیلنگ، برچسب و نازل کپسول آتش نشانی
    • دومین مرحله : بررسی برچسب حفاظت و بازرسی کپسول آتش نشانی؛ این برچسب حاوی اطلاعاتی درباره بازرسی های دوره ای تاریخ آخرین بازرسی ست. گاهی نیز به جای برچسب، این اطلاعات به صورت دستی یا دیجیتالی، آرشیو می شوند.
    • سومین مرحله : فشار داخل کپسول آتش نشانی توسط عقربه و سطحی مدرج نشان داده می شود. اگر درجه روی بخش سبز نباشد یعنی به شارژ نیاز دارد.
    • چهارمین مرحله : بررسی شماره شناسایی برای این که کپسول به طور اتفاقی تخلیه نشود.
    • پنجمین مرحله : بررسی دستی وزن کپسول و حس حرکت مواد اطفایی درون آن باعث اطمینان بیشتر می شود.
    • ششمین مرحله : بررسی وجود صدمات مخزن، مانند خراش، فرورفتگی، زنگ زدگی و علائم دیگر ناشی از فرسودگی یا صدمه فیزیکی
    • هفتمین مرحله : بررسی شیلنگ و نازل کپسول و اطمینان از سلامتی آن ها و عدم وجود صدماتی مانند پارگی شیلنگ

نکات مهم شارژ کپسول آتش نشانی

یکی از مهم‌ترین نکات در مورد خدمات سرویس و شارژ کپسول آتش‌نشانی این است که حتی اگر یکبار و در زمانی اندک از کپسول استفاده کرده باشید، کپسول شما باید دوباره شارژ شود. دلیل این امر این است که با یکبار استفاده از کپسول، فشار درون کپسول به‌شدت کاهش می‌یابد و این احتمال وجود دارد که در استفاده بعدی کارایی لازم را برای تخلیه مواد اطفایی نداشته باشید. برخی از نکات مهم دیگر در این زمینه را با هم مرور می‌کنیم:

    • اگر از کپسول آتش‌نشانی استفاده نکرده باشید نیز باید سالی یکبار آن را شارژ کنید تا کاهش فشار جبران شود.
    • برای آگاهی از تاریخ شارژ بعدی کافی است کارت یا برچسب متصل به کپسول یا آرشیو مرتبط با شارژ قبلی را مطالعه کنید.
    • برای بازرسی دوره‌ای توسط کارشناسان شرکت منتظر نمانید و خودتان نیز هر از گاهی این تجهیزات را بررسی کنید.
    • در صورت دیدن هرگونه فرورفتگی و نشانه‌های آسیب در اجزای کپسول کارشناسان شرکت تدبیر را در جریان بگذارید.
    • در محیط‌هایی با حرارت بالا، خطر آتش‌سوزی بیشتر و محیط‌هایی با رطوبت بالا بهتر است خدمات دوره‌ای را در زمانی کوتاه‌تر از شرکت‌ درخواست کنید.
    • سیم پلمپ کپسول به‌هیچ‌وجه نباید باز باشد و همچنین باید به‌راحتی جدا شود تا بتوانید از آن استفاده کنید.

نحوه بهره مندی از خدمات سرویس و شارژ تدبیر

زمان‌های ارائه خدمات بازرسی و سرویس سیستم‌های اعلان و اطفا حریق باید بر اساس میزان ریسک موجود تعیین شود. گروه تولیدی صنعتی تدبیر به‌عنوان مجری ده‌ها سیستم اعلان و اطفا حریق و با تکیه بر دانش و تخصص مهندسان خود آمادگی دارد تا این خدمات را مشتریان ارائه دهد. شرکت تدبیر همچنین تامین‌کننده و تولیدکننده بسیاری از مواد و تجهیزات اطفا حریق است. بنابراین خدمات تعمیر تجهیزات، تعویض قطعات و شارژ مخازن و کپسول‌های آتش‌نشانی را نیز به شما ارائه می‌کنیم. برای بهره‌مندی از این خدمات کافی است با مشاوران ما در این مجموعه تماس برقرار کنید.

سوالات متداول کارگاه شارژ

چرا تدبیر یکی از معتبرترین شرکت های شارژ کپسول آتش نشانی ست؟
شرکت تدبیر یکی از شرکت های معتبر و پیشرو با چندین دهه فعالیت در تامین تجهیزات آتش نشانی ست و برای شارژ کپسول های آتش نشانی دارای دستورالعمل های خاصی همراه با تکنسین های متخصص در این زمینه است.
قیمت شارژ کپسول آتش نشانی چقدر است؟
قیمت شارژ کپسول آتش نشانی هر سال طبق تعرفه اتحادیه محاسبه می شود.
برای شارژ کپسول آتش نشانی به چه نکاتی باید توجه کرد؟
اگر کپسول آتش نشانی را استفاده کرده اید یا ضامن آن را کشیده اید یا یک سال از زمان خرید آن گذشته است نیاز به بازنگری و شارژ دارد.
کپسول های آتش نشانی را هر چند وقت یکبار باید شارژ کرد؟
تمامی کپسول های آتش نشانی را حتی اگر استفاده هم نکرده باشی. باید سالانه آن را شارژ کنید.
قیمت شارژ کپسول آتش نشانی چگونه محاسبه می شود؟
قیمت شارژ انواع کپسول های آتش نشانی با توجه به نرخ اتحادیه محاسبه می شود. برای اطلاعات بیشتر با گروه صنعتی تدبیر تماس بگیرید.
آیا می توان کپسول های آتش نشانی قدیمی را شارژ کرد؟
در مورد شارژ کپسول های آتش نشانی قدیمی باید گفت که می توان آن ها را شارژ کرد اما به شرطی که به بدنه آن آسیبی وارد نشده باشد.

گروه تولیدی و صنعتی تدبیر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید…